معرفی و دانلود فونت فلسفه (Falsafeh) جدید

فونت فلسفه (به انگلیسی: Falsafeh) از سری فونتهای نمایشی و تزئینی است که ساختاری فشرده داشته و با کنار هم قرار گرفتن خطوط قائم که دارای منحنیهای منحصر بهفرد هستند شکل گرفته است. از این قلم میتوان برای فونت عنوان در کاهرای مختلف گرافیکی و تبلیغاتی استفاده کرد.
طراحی فونت فلسفه توسط کریم عامری صورت گرفته و توسعه داده شده است که طی چند نسخه بهروزرسانی که روی قلم انجام شده علاوه بر افزوده شدن وزن جدید، ساختار فونت در برخی جاها همچون منحنیها و طرز اتصال حروف به یکدیگر تغییرات کلی داشته است.
در ادامه این نوشته از سایت فونتچی به نقد و بررسی قلم فلسفه خواهیم پرداخت؛ فونتی با ساختاری کاملا هندسی که نمونه آن را در محدود فونتهایی دیدهایم. با پشتیبانی از چند زبان مختلف، دارای حروف جایگزین و پشتیبانی حرفهای از اعداد فارسی، عربی و انگلیسی که دست شما را کاملا در طراحی باز میگذارد.

بررسی و دانلود فونت فلسفه (Falsafeh)
به همان میزانی که برای خوانایی متون به قلمهایی روان و سلیس نیاز داریم، در متنهای بلند نیز به منظور افزایش خوانایی و بهبود رابط کاربری نیاز به فونت عناوین داریم که ساختاری هندسی داشته باشند و با دور شدن از اصول اولیه که برای طراحی قلم وجود دارد، با شکل متمایز خود خواندن محتوا را در ذهن ما ماندگار کنند. به عقیده طراح:
ثمرهی طراحی فونت فلسفه ایجاد تازگی در نوشتار فارسی و درگیر کردن ذهن مخاطب با متن است. شاید بتوان گفت هنگامی که خوانندهی یک متن برای خواندن آن دچار چالش میشود، متن در ذهن او ماندگارتر میشود و این ماندگاری یکی از مهمترین نتایج انتقال بسیاری از پیامها به خصوص پیامهای تبلیغاتی است.
کریم عامری؛ طراح قلم فلسفه.
قلم فلسفه نیز جزو همین گروه است. از این فونت میتوانید در عناوین و تبلیغات استفاده کنید تا با توجه به ساختار فشرده و ارتفاع نسبتا کمی که حروف به خود گرفتهاند، بیشتر در ذهن مخاطب باقی بمانند؛ خصوصا زمانی که با هدف تبلیغات از یک قلم استفاده کنید.

سبک طراحی و وزن فونت فلسفه
فونت فلسفه از کنار هم قرار گرفتن خطوط عمودی ساخته شده است که دارای کشیدگی در سرتاسر حروف مثل دندانهها، چشمیها و کاسهها میباشد. نمونه چنین طراحی که ساختار هندسی مشابهی هم دارد، پیش از این در فونت داراب مشاهده کردهایم.
این قلم از دو وزن نازک (Light) و وزن ضخیم (Bold) پشتیبانی میکند که بسته به نیاز خود در متن عنوان میتوانید از نسخه بولد و برای متنی با جملات کوتاه از نسخه نازک استفاده کنید. البته که استفاده از آن را برای متون طولانی پیشنهاد نمیکنیم.
در تمامی ساختار فشرده این قلم، منحنی حروف دارای هارمونی یکسانی هستند که به خوانایی و شکل ظاهری بهتر آن کمک میکند. تمامی حروف نیز بهشکل کاملا یکسان کنار هم قرار گرفتهاند. نقاط اتصال در تمامی حروف در پایینترین بخش قرار دارد که به شکل کلاسیک و استواری دندانهها و حروف را به هم متصل کرده است.
این قلم را میتوانید با دو فرمت رایج TTF و WOFF که به ترتیب مناسب استفاده در انواع سیستم عامل و وب فونت هستند دانلود کنید که در ادامه به بررسی ویژگیهای کامل قلم میپردازیم.
پشتیبانی از 4 زبان متنوع
فونت فلسفه قلمی با پشتیبانی چند زبانه است. این فونت فارسی از سایر زبانهایی که بر پایه رسم خط فارسی هستند پشتیبانی میکند که در این بین زبانهای عربی و کردی به علت ساختاری نزدیکتر و داشتن حروف متفاوت کمتر، هماهنگی بهتری با این قلم دارند.
در زبان عربی کلیه حروف مشترک با زبان فارسی استفاده میشود و حروف متفاوت نظیر «ك، ي، ة، ؤ، ئ» که ساختاری متفاوت از نظر قرارگیری همزه یا نقاط بر روی حروف دارد، متمایز شده تا هنگام استفاده از این زبان استاندارد خود را حفظ کند.

اعراب نیز در این فونت اصالت خود را حفظ کرده و هماهنگ با همان سبک طراحی فشردهای که دارد درنظر گرفته شدهاند. این اعراب با قرارگیری در کنار سایر اعراب تزئینی و نمایشی همچون همزه و تشدید، همنشینی خوبی با هم دارند که به زیباتر نوشتن عناوین با این قلم کمک میکند.
نسخه دیگر این قلم برای زبان انگلیسی است که همان حروف چینی با زوایا و منحنیهای خاص خود را دارد، با این تفاوت که در برخی حروف مانند «M, N» شاهد منحنیها نبوده و تیزیهای زوایا حفظ شده است.

این قلم برای تمامی زبانها از استاندارد بین المللی اعداد نیز پشتیبانی میکند که در ادامه بیشتر آنها را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
دارای ترکیبات و حروف جایگزین زیبا
ویژگی دیگر قلم فلسفه پشتیبانی از حروف جایگزین است؛ حروفی که به شما امکان میدهد کلمات را در چند شکل مختلف تایپ کنید که هم به زبایی متن کمک میکند و هم اینکه فلسفه وجودی این قلم که بر مبنای ایجاد وجه تمایز با توجه به ساختار فشرده و حروفچینی منحنی خود دارد، بیشتر ذهن مخاطب را درگیر کند.
برای مثال مشابه تصویر زیر میبینید که حرف «ی» در انتهای کلمات در ۳ حالت مختلف قابل تایپ است. این سه حالت زمانی که در یک جمله استفاده شوند، برای کلمات کلیدی و مهم که با هدف تبلیغات از این قلم استفاده شده میتواند موجب ایجاد تمایز نسبت به سایر کلمات شده و توجه مخاطب را بیشتر به خود جلب نماید.

چنین ترکیباتی محدود به حرف «ی» در پایان کلمات نبوده و در میانه کلمات نیز میتوانید این حرف را با ساختار متفاوتی تایپ کنید که در تصویر زیر نمونهای از آن را میبینید.

حروف جایگزین در فونت فلسفه محدود به این موارد نیست و با استفاده از فایل راهنمای PDF. موجود در بسته دانلود فونت فلسفه میتوانید با چگونگی استفاده و تایپ سایر حروف آشنا شوید.
پشتیبانی حرفه ای از اعداد فارسی و عربی
ویژگی دیگر فونت فلسفه از نظر زبانی، پشتیبانی استاندارد از حروف است. در این قلم تمامی حروف برای هر ۳ زبان فارسی، عربی و انگلیسی طبق استاندارد یونیکد جهانی خود آن زبان تایپ خواهند شد.
همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید اعداد «٤٥٦» در زبان عربی با اعداد «۴۵۶» فارسی شکل متفاوتی دارند که در این قلم رعایت شده است. هر چند که شاید بهتر باشد در نسخههای بعدی، عدد «۵» فارسی آن زائده میانی را داشته باشد یا اینکه در هر دو سبک قابل استفاده باشد.

زبان انگلیسی نیز برای اعداد همان سبک طراحی اختصاصی را دارد که در تصویر میبینید.
فونت تزئینی مناسب عنوان
تمامی حروف در فونت فلسفه دارای ساختاری یکسان هستند که ساختاری کاملا تزئینی دارند. بیشترین کاربردی که میتواند این قلم داشته باشد، در حوزه تبلیغات و کارهای گرافیکی خلاقانه همچون طراحی پوستر، طراحی کاتالوگ، طراحی جلد کتاب و… است.
با این تفاوت که بهترین ساختار استفاده از این قلم در عناوین و متنهای کوتاه است که بخواهید محصول خود را به منظور جلب توجه اولیه و ماندگار کردن در ذهن مخاطب معرفی کنید.

استفاده از این قلم برای متنهای طولانی نیز مناسب است؛ اما توصیه نمیشود که زیاد در متنهایی که مربوط به مطبوعات یا وب فونت هستند استفاده کنید. چرا که اساسا قلمهای فشرده برای چنین منظوری خلق نشدهاند.
استفاده و نصب فونت فلسفه در سایت
نسخه WOFF فونت فلسفه مناسب استفاده در فونت سایت است. با نصب فونت فلسفه بر روی سایت میتوانید از این قلم در بخشهایی همچون عناوین مطالب، تیترها، نقل قول و کادرهای بهخصوصی که با هدف جلب توجه مخاطب برای چکیده محتوا ایجاد کردهاید استفاده کنید.
یا اینکه اگر فروشگاه اینترنتی در زمینه محصولات فرهنگی و هنری دارید، میتوانید این قلم را در بنرها و اسلایدرهایی که به صفحات دستهبندی محصولات لینک شده استفاده کنید که شکل متفاوت آنها موجب توجه بیشتر مخاطب برای کلیک و ورود به صفحه مورد نظر خواهد شد.

استفاده از این قلم در وب فونت میتواند با قرار گرفتن در کنار فونتهای مناسب متن نظیر وزیر ساختار و ترکیب مناسبی را در اختیار شما قرار دهند که هم به زیبایی سایت کمک میکند و هم اینکه مخاطب در صفحاتی با متن طولانی، به دلیل مجزا بودن ساختار فونت تیترها بهتر میتواند بین محتوای متن اسکرول کند تا به بخش دلخواه خود برسد.
دانلود فونت فلسفه با تخفیف 20 درصد
جدیدترین نسخه فونت فلسفه ورژن ۲.۲ است که در آذر ۱۴۰۱ منتشر شده است. از این قلم میتوانید به عنوان یک فونت فشرده در کارهای گرافیکی که نیاز به قلم عنوان دارید استفاده کنید و با استفاده از حروف جایگزینی که برایتان فراهم میکند، آثاری خلاقانه و موثر در زمینه تبلیغات نیز خلق کنید.
با کلیک روی دکمه زیر به لینک دانلود فلسفه دسترسی داشته و میتوانید این قلم را در دو فرمت استاندارد TTF و WOFF که مناسب استفاده در سیستم عامل و وب فونت هستند دریافت کنید و از امکانات دیگر این قلم همچون پشتیبانی چند زبانه، پشتیبانی حرفهای از اعداد و ساختاری تزئینی در دو وزن برخوردار شوید.
کاربر گرامی؛ فونت فلسفه رایگان نیست. با کلیک روی دکمه بالا کد تخفیف فونت فلسفه به صورت خودکار کپی خواهد شد و به صفحه دانلود فونت Falsafeh هدایت میشوید. این کد تخفیف فونت ایران سیستمی بوده و شامل ۵ درصد تخفیف است. برای استفاده ضروری است با «کلیک روی دکمه بالا» وارد سایت مرجع شوید.