دانلود رایگان فونت بی نسیم (B Nasim) بولد

فونت بی نسیم (به انگلیسی: B Nasim) قلمی با طراحی به سبک نسخ است که در دهه هفتاد طراحی و تولید شده است. با ساختاری که این قلم دارد میتواند برای فونت عناوین و استفاده در فضاهای تبلیغاتی و گرافیکی مناسب باشد. در ادامه به لینک دانلود فونت بی نسیم در سایت فونتچی دسترسی خواهید داشت.
اگر به دنبال یک فونت بولد و ضخیم هستید، قطعا فونت بی نسیم میتواند یکی از انتخابهای پرطرفدار باشد. این فونت علاوه بر وزن ضخیمی که دارد، دارای طراحی به سبک ایتالیک است که موجب نمایشیتر شدن نوشتههای شما، خصوصا در فضاهای تبلیغاتی خواهد شد.
در ادامه این نوشته از سایت فونتچی به بررسی دقیقتر فونت b nasim خواهیم پرداخت؛ قلمی که جدای از ویژگیهای مرسوم، از ویژگی OutLine نیز پشتیبانی میکند که میتوانید به کمک نرمافزارهایی نظیر فتوشاپ، اینشات و کپ کات از این ویژگی برای نوشتههای خود استفاده کنید.
پیش نمایش و وزن فونت بی نسیم (B Nasim)
قلم بی نسیم دارای طراحی به سبک ایتالیک است که با وزن Bold ساخته شده است. این سبک خاص ایتالیک کردن فونت در دهههای هفتاد در کمتر فونت فارسی وجود داشت؛ کلیه حروف علاوه بر ساختار ایتالیک، دارای ظاهری استوار و نسبتا قائم هستند که ظاهر جدی به فونت داده است.
چنین ساختاری برای استفاده در عناوین مناسب است؛ خواه استفاده در فضاهای تبلیغاتی مثل بیلبوردها، بنرهای تبلیغاتی یا فونت تامنیل برای پست شبکههای اجتماعی باشد خواه اینکه از آن به عنوان فونت جلد کتاب و مجله استفاده کنید.
مهمترین مسئلهای که برای استفاده از فونت بی نسیم وجود دارد این است؛ این قلم را با اندازه درشت استفاده کنید! چرا که در ابعاد بزرگتر ظاهر آن نمایشیتر میشود و خود را بهتر نشان خواهد داد. از همینرو برای استفاده در متون طولانی مناسب نیست و بیشتر برای عناوین و متنهای کوتاه کاربردی خواهد بود.

فونت فارسی بی نسیم از این زبان پشتیبانی نسبتا کاملی دارد و تنها موردی که شاید بهعنوان ضعف از آن یاد شود، عدم استفاده از اعداد فارسی «۴۵۶» در این قلم است. شاید دلیل اینکه طراح از اعداد عربی «٤٥٦» استفاده کرده مربوط به ساختار نسخ قلم بوده باشد یا اینکه در دهه هفتاد، زیاد مسئله مهمی نبوده است.
با اینحال این قلم از زبان عربی نیز در حدی که فقط حروف مشترک با فارسی داشته باشد پشتیبانی میکند. گلیفهایی نظیر «ك، ؤ، ئ» عربی که در فارسی کاربردی ندارند در این فونت وجود ندارد. زبانهای لاتین چه در بخش اعداد، چه حروف و چه کاراکترهای خاص در این فونت فاقد گلیف بوده و از فونت پیشفرض سیستمعامل مانند تصویر بالا استفاده میشود.
یکی دیگر از کاربردهای محبوبی که این فونت خصوصا در دهه ۸۰ داشته است، در صنعت چاپ و مطبوعات بود که بهوفور مورد استفاده قرار میگرفت. بهدلیل وزن بولد فونت بی نسیم و از طرف دیگر ساختار کلی ایتالیک این قلم، در چنین صنعتی موجب جلب توجه بیشتر میشد که باعث خوانش بیشتر جراید، کتب و روزنامهها را بهدنبال داشته است.
فونت بی نسیم برای سایت و موبایل
اگر قصد نصب این فونت را روی سایت و وردپرس دارید، قبل از هر چیز توصیه میکنم بهجای استفاده از فونت بی نسیم TTF از فرمتهای استاندارد WOFF یا ترجیحا WOFF2 استفاده کنید؛ چرا که این فرمتها هم حجم کمتری دارند و هم اینکه توسط مرورگرهای مختلف سریعتر رندر میشوند که موجب افزایش سرعت لود سایت خواهد شد.
حال برای نصب فونت بی نسیم در وردپرس کافی است به مسیر قالب خود رفته و پس از اینکه یک پوشه با نام fonts
ایجاد کردید، فرمت woff2 را در این پوشه آپلود کنید. سپس کدهای زیر را در ابتدای فایل style.css
افزوده و ذخیره کنید.
/* Bnasim Custom Font by fontchi.com */
@font-face {
font-family: 'BNASIMB';
src: url('fonts/BNASIMB.woff2') format('woff2');
font-weight: normal;
font-style: normal;
}
اگر نام فونت را تغییر دادید یا از فرمت دیگری استفاده میکنید، کافی است خط ۴ را شخصیسازی کنید. برای اطلاعات بیشتر مقاله چگونه فونت وردپرس را تغییر دهیم؟ را مطالعه کنید.
دانلود فونت بی نسیم بولد با لینک مستقیم
آخرین نسخه فونت بی نسیم توسط شرکت برنا رایانه در سال ۱۳۷۹ با شماره نسخه ۲.۰۱ آپدیت شده است که فقط با فرمت TTF در دسترس است. میتوانید با کلیک روی دکمه زیر به لینک دانلود مستقیم این فونت دسترسی داشته و آن را دریافت کنید.
اما ما بهمنظور راحتی کار شما، در بسته دانلود فونت بی نسیم علاوه بر فمت TTF سایر فرمتهای OFT, EOT, WOFF و WOFF2 را قرار داده ایم که بدون نیاز به تبدیل فرمت فونت میتوانید از آنها در توسعه نرمافزار، سایت یا اپلیکیشن موبایل استفاده کنید.